ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ   
  общо продукти: 169

Цифрова система CP-2600R мини inox - версия с четец за безконтактни електронни ключове (панел с вградена централа)


Малък компактен вариант на цифрова най-разпространена и търсена домофонна система Laskomex CD-2503R.
Входен външен панел е с вградена централа и с RFID четец за безконтактни карти за изграждане на домофонна система LASKOMEX CD-2600R. Входен панел и централа в едно с включен четец за карти/чипове.

Основни характеристики:
Панел от метален корпус - неръждаема стомана, INOX.
Размери: 90х215х29/44 мм

Вградена рамка за вънщен монтаж.
В панела има:
- вградена цифрова клавиатура
Поликарбонатна клавиатура специални бутони за хора с увредено зрение – едно уникално решение за осигуряване на комфорт и удобство на потребителите, както и осигуряване на издържливост и надеждност на устройството. Бутоните са снабдени с осветление.

- четец за безконтактни електронни ключове RFID (125 kHz чипове или карти).
Четеца е скрит зад клавиатурата.
Възможност за отваряне на входната врата посредством електронни ключове /до 1000 потребителски чипа/. Висока надежност.

- Възможност за използване на индивидуален код за достъп - уникална цифрова комбинация от 4 цифри, свързана с номер апартамент. Всеки абонат ползва различна комбинация за отваряне на входна врата.
Кода е алтернатива на традиционните механични ключове за отваряне на входната врата. Всеки код може да бъде лесно променян както от абоната, така и от инсталатора.

- индикация за състоянието на системата.
Във всеки един момент потребителите и инсталатора знаят какво се случва в системата, благодарение на малък дисплей от панела.

Входния панел е съвместим е съвместим със захранване Laskomex 15V/1,2A DC, и етажни аудио домофони серия LM, LT, LX, LF, LR и етажен диафон LG (всички модели и цветове цифрови домофони LASKOMEX). Пълна съвместимост със други версии на цифрови системи Laskomex - панел и централа.
Към панела е възможно да се добави информационен панел NP-2600 за опис на абонатите в идентичен дизайн, изработен от Inox с осветление.

CD-2600R позволява включване при изграждане на домофонна система в йерархична структора като главен вход(подходяща е при затворени жилищни комплекси за основен вход).Схема на свързване. Проводници и разстояния.
Схема на свързване с домофон LM-8, LY-8..., елементи, изводи (една мелодия на повикване - от входа)
Схема на свързване с домофон LY-8-1, LG-8D (две мелодии на повикване - от входа и от етажа), елементи, изводи

Схема на свързване на CD-2600 при йерархична структура - основен (главен) и починен/и (второстепен/и) входове, елементи, изводи
Размери на системата
Други


цена: 294.50 лв.
Назад


НОВИНИ
ЗА КЛИЕНТИ
ГАЛЕРИЯ
ПАРТНЬОРИ
ВРЪЗКА С НАС
Почивни дни по време на празниците... СЕКЮРИТИ Експо 2019 - Участие и покана Очаквайте нова цифрова система CD-4000 Нови Бутони за Изход - масивни, с LED индикация Само за регион Пловдив - цифрова домофонна система CD-2503R в специална Пакетна цена 15 години „Елбраво“ Брошура за индивидуален избор на етажен апратаменте домофон за цифрови системи Laskomex Ценови листи на домофонни системи Ценова листа на системи за сигурност Нашето предложение... За поръчки и доставки. Каталог LASKOMEX на бълграски език Изградените обекти на Елбраво
телефон/факс:
+359 32 620 360
мобилен телефон:
+359 898 766 317
e-mail:
info@elbravobg.com

НАЧАЛО ЗА НАС ПРОДУКТИ ДОКУМЕНТАЦИЯ УСЛУГИ И СЕРВИЗ КОНТАКТИ
2014 © ElBravo. All rights reserved.