Почистване на входни панели Laskomex...
Елбраво ООД ви информира

във връзка с безопасността на всички потребителите на системи Laskomex

За дезинфекция на входните панели/табла Laskomex е необходимо да използвате спирт или денатурат, разреден до 70%. Това са препоръките на епидемиолозите за унищожаване на Коронавирус.
Можете да използвате всякакви препарати на базата на 70% етилов алкохол, които са одобрени за дезинфекция на повърхности на предмети и ръце. Също бихме искали да ви информираме, че гореописаните дезинфекционни препарати с добавени помощни вещества: глицерин, гликол, витамин Е, водороден прекис и етерични масла НЕ оказват влияние върху качеството на продуктите Laskomex.

Моля, не използвайте санитарни почистващи препарати съдържащи мазни вещества, които подпомагат натрупването на мръсотия


Екипът ни ще ви съдейства с усмивка.


Бъдете здрави!!!

НОВИНИ
ЗА КЛИЕНТИ
ГАЛЕРИЯ
ПАРТНЬОРИ
ВРЪЗКА С НАС
НОВ АДРЕС на Елбраво Весели Великденски празници... Елбраво сключи договор по проект BG16RFOP002-2.073, Оперативна програма "Иновации и конкурентноспособност" 2014-2020 г. Почистване на входни панели Laskomex... СЕКЮРИТИ Експо 2019 - Участие и покана Очаквайте нова цифрова система CD-4000 С какво можем да бъдем полезни на инсталатори, търговци и строителни фирми... Над 15 години „Елбраво“ Брошура за индивидуален избор на етажен апратаменте домофон за цифрови системи Laskomex Ценови листи на домофонни системи Ценова листа на системи за сигурност Каталог LASKOMEX на бълграски език Нашето предложение... За Информация. Снимки от Изградените обекти с продукти от Елбраво
телефон/факс:
+359 32 620 360
мобилен телефон:
+359 898 766 317
e-mail:
info@elbravobg.com

НАЧАЛО ЗА НАС ПРОДУКТИ ДОКУМЕНТАЦИЯ УСЛУГИ И СЕРВИЗ КОНТАКТИ
2014 © ElBravo. All rights reserved.